Ilmaiset hedelmäpelit

Hedelmäpelit- nämä rahapelimaailman alati suosituimmat ikiliikkujat. Hedelmäpelit itsessään ovat varmasti tulleet tutuksi kaikille pelaajille jo lapsuuden ajoista asti, kun katseet kävivät lähikaupan nurkkauksessa olevia jääkaapin kokoista pelikolosseja kohti vanhempiesi asioidessa kassalla.  Näinä päivinä netissä pelaaminen tarjoaa sinulle kuitenkin hieman enemmän yksityisyyttä – jännityksestä tinkimättä. Visuaalisesti hedelmäpelit saattavat edelleen muistuttaa fyysisten kasinoiden rahasampoja –huolimatta siitä pelaatko oikealla rahalla vai et. Yksi asia on joka tapauksessa varma: pelin huuma on säilynyt täysin samana. Kaikki Hedelmäpelit.com-sivuston pelit ovat pelaajan käytettävissä missä tahansa päin maailmaa hän sattuukaan olemaan. Et tarvitse muuta kuin tietokoneen tai älylaitteen sekä tietenkin toimivan nettiyhteyden.

Hedelmäpelit.com sivustolla pääset pelaamaan erittäin laajasta pelivalikoimasta koostuvasta arsenaalista juuri sinua eniten viihdyttäviä pelejä. Sivuiltamme löydät kasoittain pelejä tyydyttämään mitä vaativampaa pelimakuasi sekä tietenkin voitonnälkääsi. Oli pelimieltymyksesi mikä tahansa täältä löydät taatusti haluamasi.

Laadukkaat hedelmäpelit nykyään on poikkeuksetta varusteltu mitä uusimmilla ja esteettisemmillä grafiikoilla, video bonuspeleillä sekä vaihtelevilla ja mielenkiintoisilla pelisymboleilla. Monet pelit hivelevät jo visuaalisestikin pelaajan silmää ja parhaimmasta pelivalikoimastamme löytyy myös menneen ajan tunnelmaa huokuvat retropelit, joilla voit hypätä aikamatkalle tienatessasi rahaa. Tutustu alla olevasta listata valikoimaamme ja pelaa juuri sinua eniten miellyttäviä pelejä. Toivotamme sinulle paljon viihdyttäviä sekä tuottoisia hetkiä ja ennen kaikkea paljon onnea!

Klassisten hedelmäpelien historia

Iso-Britannian kansalaiset kutsuivat aikoinaan mitä tahansa käsiin osuvaa kolikkopeliä nimellä hedelmäpeli. Historiallisesti syy tähän juontuu aina niistä ajoista asti, kun maan hallinto oli kieltänyt kaikki uhkapelimuodot, joissa panoksena oli raha. Täten kekseliäät saarivaltion asukkaat saivat päähänpiston ruveta asettamaan hedelmiä ja makeisia panokseksi. Brittejä käy siis kiittäminen idean eteenpäin viemisestä aina itse pelikoneiden keksimiseen asti. Näinä päivinä hedelmäpeli enemmänkin edustaa vanhan ajan konkreettisesti fyysistä pelikonetta vain muistoissamme, sillä suurin osa maailman pelattavista hedelmäpeleistä löytyy internetin mahdollistamilta pelintarjoajilta.

Voittomahdollisuutesi hedelmäpelejä pelatessasi

On luonnollisesti hankalaa luoda pitkäjänteinen strategia voittoon, kun kyseessä ovat hedelmäpelit. Onkin monella tapaa fiksumpaa kartoittaa itselleen mitkä yhdistelmät tuottavat isoimpia voittoja ja jopa jättipotin. Ensimmäinen linja tuottaa pienimmät voitot, toinen keskisuuret ja kolmas luonnollisesti suurimmat, jotka kuitenkin eroavat huomattavasti hedelmäpeleistä, joissa on tarkkaan asetettu voittosumma tietylle linjalle.

Kaikkein vähiten rahaa on ladattu kirsikka-symboleille ja tämä on myös koko setin ainoa symboli, joka tuottaa rahaa ei pelkästään kolmella osumalla, vaan myös niiden napsahtaessa ruutuun kaksin tai jopa vain yhden kirsikan vahvuudella. Tämä on otettu huomioon ainoastaan symbolin lateraalilla sijainnilla, joten yksi kirsikka voi tuottaa 2, 4 tai jopa 6 pistettä. Kaksi kirsikkaa: 5, 10, 15 ja kolme: 10, 20, 30 pistettä.

Muiden symboleiden osalta pisteitä rapisee ainoastaan kolmen osuessa samalle linjalle. Kellot (15, 30, 45 pistettä), vesimelonit (20, 40, 60) kolme erilaista ”BAR”-merkkiä (25, 50, 100), yksittäiset ”BAR”- merkit(50, 100, 150) sekä kaikkien haluamat 777-symbolit, jotka räjäyttävät jättipotin 1000, 3000 tai jopa 9000 kertaisesti panokseen nähden.

Mikäli sinua kiinnostaa tietää suosiiko onnetar parhaita hedelmäpelejä pelatessa, Hedelmäpelit.com-sivusto suosittelee sinua koettamaan tarjoamiamme hedelmäpelejä, onnen nimittäin usein potkiessa todennäköisemmin netissä pelatessasi kuin fyysisesti peliluolan pimeyksissä tuuria kokeillessasi. Tämä selittyy ainakin osittain todennäköisyysteorian avulla, jonka mukaan hedelmäpelikone suosii aina omistajaa eikä vierailevaa pelaajaa. Netissä pelatessasi hedelmäpelit toimivat tiukasti RNG:n pillin tahtiin eli (Random Number Generatorin), jota valvovat myös kansainväliset peliviranomaiset. Täten voit keskittyä vain ja ainoastaan pelaamisesta nauttimiseen ilman, että joku vetää epärehellisesti voittojesi välistä.